Warning: Creating default object from empty value in /home/ibercivis/projects/ibercivis/html/inc/user.inc on line 347 ibercivis boinc - Profile: Carles Garcia

Profile: Carles Garcia


Your personal background.
Hola, vaig néixer el 1945 a Girona, del 1957 al 1963 vaig estudiar a la Universitat Laboral de Tarragona, avui Complex Educatiu, i a partir del 1965 visc en aquesta ciutat on hi he treballat fins el 2005 en una empresa de construcció i serveis. Ara estic jubilat. M’agrada llegir coses d’astronomia, la música clàssica i el cinema, sobre tot el de suspens i ciència ficció de qualitat. La meva pel·lícula de referència es: “2001, Una Odissea de l'Espai” de Stanley Kubrick. Per qui l'hagi vist i desitgi saber-ne més sobre el seu significat li recomano que visiti la web Kubrick 2001, està molt ben feta. Aquets últims anys també m’he aficionat molt a Internet i al càlcul distribuït i per això estic aquí.

BOINC Catalunya

SETI Catalunya

Canvi Climàtic Catalunya
Your opinions about ibercivis
Del projecte Ibercivis m’interessen sobretot dos dels seu tres objectius: Fàrmacs contra el Càncer i la Fusió Nuclear.

El càncer perquè és una malaltia molt servera i que malgrat que s’han fet molts avenços importants en la detecció precoç i en el guariment de molts dels càncers, encara queda molt per fer.

La fusió nuclear perquè és en teoria l’energia del futur neta sense emissions contaminants amb un combustible inesgotable i que contribuiria molt ha reduir l’efecte hivernacle. Per mirar d’obtenir i aprofitat aquesta energia s’ha creat el Projecte ITER entre varis països i que es construeix al sud França.El que em té una mica mosca és el fet que diguin que manquen 50 anys per obtenir resultats en les investigacions. Com és pot dir això si no se sap com aniran les coses durant investigacions i els descobriments que es poden fer abans del temps previst? No serà que aquest és el temps que tenen previst que s’esgoti el petroli? No m’estranyaria!
Your feedback on this profile
Recommend this profile for User of the Day:I like this profile
Alert administrators to an offensive profile:I do not like this profile
Account dataView
TeamCatalunya
Friends (2)
Profile
Ralfy
Robert63